Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Holttér

Nem sokon múlt, hogy ez a helyzet oda vezessen, hogy szó szoros értelmében holttérről beszélhessünk. Persze ilyen sűrű forgalomban megesik, hogy egy motoros, biciklis láthatatlanná válik a magasan ülő teherautósofőrök számára, de ettől még kicsit sem megnyugtatóbb amit látunk.

 0
Tovább

Figyeld a féklámpát

A motoros már nem tudott megállni, miután az előtte haladó autó nagyot fékezett. Pedig látszólag nem olyan kicsi a követési távolság- ki tudja, miért nem reagált időben.

 0
Tovább

Kilapítva

Egészen hajmeresztő, ahogy a kamion átmegy a kerékpáron- ha kicsit szerencsétlenebbül esik, a biciklis is a kerekek alatt végzi. És a sofőr még csak észre sem vette, úgy mentek utána hogy szóljanak neki, mi történt...

 0
Tovább

Vakszerencse

Csak állsz az út szélén, és akkor a semmiből jön egy autó, ami felett elvesztette az uralmát a sofőr. Mennyin múlik az, hogy téged talál el vagy valami mást? Egy méter? Egy tizedmásodperc?...

 0
Tovább

Kamionos ámokfutó

Bár a felvétel nem örökít meg tragédiát (szerencsére), azért belátható, az ilyen agresszív, agyatlan vezetésbe kódolva van előbb-utóbb a baleset. Ráhúzni a másikra a kormányt? Leszorítani az útról? Ki tudja, miért viselkedett így a sofőr, mi bosszantotta fel, de nem lenne szabad, hogy a közúton vezesse le valaki a feszültségét- főleg így!

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Batterie per portatili

Vendita online al dettaglio e ingrosso di pile e batterie di ogni tipologia. scopri tutti i prodotti e le migliori marche.

Hirdetés

Adatvédelem