Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lepörgés

Meglehetősen látványos az, ahogy az emelkedőn felmenni nemképes offroad járgány irányíthatatlanul legörög. Az viszont elképesztő, hogy lehettek emberek olyan közel az útvonalhoz- a zöldpólós, későn reagáló nőt csak az égiek mentették meg attól, hogy rajta ne guruljon át a járgány. A videó mind a két szögből nézve pont emiatt érthetetlen a számomra... Ilyen helyen kissé önveszélyes az ácsorgás. 

 0
Tovább

Az a fránya híd

11 láb és 8 hüvelyk- bő 3 és fél méter hely van csak a híd alatt, ami külön videocsatornát kapott, ugyanis a teherautók és más járgányok rendszeresen koccolják le. Tulajdonképpen úgy működik időnként, mint egy konzervnyitó. Ennek a lakóautósnak például már nem kell aggódnia a klímák miatt:

Ezt a teherautót pedig gyakorlatilag meghámozta.

A furcsa számomra az, hogy a videón is látható, amint kigyullad a figyelmeztetés, az érkező jármű túl magas, forduljon vissza. Akkor miért gondolja, hogy ő még azért átcsúszik?... És ahol ennyi baleset van, miért nem csinálnak valami hatékonyabb jelzést?...

 0
Tovább

Derült égből szarvas

Tudjuk, egy autóban is komoly kárt tud tenni a rossz ütemben elé ugró vad. Na de a bringások mit mondjanak? Ez a szegény fickó még jól megúszta, mert nem voltak komoly sérülései, de a kerékpár ripityára tört- és a szarvas biztosítója ritkán fizet ilyen esetben.

 0
Tovább

Kanyarodni veszélyes

Valószínűleg nem gondolta a furgon óvatlan vezetője, hogy így fog pillanatok alatt kirakodni mindent a raktérből...

 0
Tovább

Második emelet

Csúnya esés a létráról, mert az a csúnya, fránya létra nem kapaszkodott olyan erősen a talajba, mint ahogy a hölgy gondolta...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Kozmetika és szépségszalon 3. kerület, Óbuda

Kozmetika és szépségszalon Budapest, 3. kerület Óbuda. Szalonunk szívesen várja kedves megfiatalodni vágyó vendégeit! Online marketing, keresőmarketing.

Hirdetés

Adatvédelem