Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Félresikerült motorosparádé

Moszkvában a motoros szezon zárását ünnepelték egy nagy felvonulással, de egy figyelmetlen sporttársnak sikerült jó nagy galibát okozni.

 0
Tovább

Sávok között

Figyelmetlenség, túlzott kockázatvállalás, vagy egyszerű ügyetlenség? Bármi is az ok, ilyen zsúfolt autópályán, ahol nagy tempóban mennek az autók, könnyű komoly balesetet szenvedni.

 0
Tovább

Mint a villám

Nem a motorosok sebessége miatt hasonlítom a történteket a villámhoz, hanem a szikrázás miatt: leszakadt vezetékbe akadtak szegények, ez okozta a bajt. Ahhoz képest jól megúszták, mert a helyi sajtó szerint nem történt komoly probléma. Megjegyzem, az ázsiai viszonyok között drótseregben nem is nagyon lehet látni, hol, hogyan és mi okozhat problémát...

 0
Tovább

Egyensúlytalanság

Na ez az igazi horrorkaraván, pupákok! Csak egy autó van a traileren, de olyan "ügyesen" tették fel, hogy egy átlagos kanyarban borul az egész mindenesetől, futóval és vontatóval.

 0
Tovább

Után-futó

Ezek olyan banális dolgok: hogy nem lehet normálisan rögzíteni egy utánfutót? Ez a Teslát vontató autós óriási tömegbalesetet is okozhatott volna egy zsúfoltabb sztrádán az elszabadult futóval. Így most úgy-amennyire megúszta mindenki, de azért ha az ezüst színű autós kicsivel pechesebb...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Gázszerelés, fűtésszerelés Budapesten

A gázszerelés és fűtésszerelés szolgáltatások rendelkezésre állnak Budapesten és vidéken egyaránt. Péter segít mindezekben a petersegit.hu weboldalon.

Hirdetés

Adatvédelem