Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A beakadt ejtőernyősök

Nyolc percnyi vad rodeó a levegőben: bár a videó hosszú, és alig történik benne valami, mégis ez az igazi dráma. A tandemugrók beakadnak a repülőgép futóművébe, és innentől kezdve az életük azon múlik, hogy sikerül-e kiszabadulni úgy, hogy az ejtőernyőben sem esik kár. Megoldották és túlélték- mások nem voltak ilyen szerencsések... És ez a küzdelem tényleg az életben maradásról szólt, mert értelemszerűen a gép nem maradhat örökre a levegőben, és ha úgy száll le, hogy ők a kerekek alatt vannak, annak csak egy vége lehetett volna.

 0
Tovább

Az utolsó pillanatban

A piros lámpánál álló robogós szerencsére észnél volt, és amikor látta, hogy a mögötte érkező autós nem tud lefékezni, még idejében lepattant a motorról. Ő így megúszta az ütközést, és szerencsére nem vitt magával utast sem. De hogy ezt hogy lehetett elnézni az autós részéről?...

 0
Tovább

A közút nem versenypálya

Iszonyúan fel tudok háborodni az ilyen videók láttán: néha éjszakánként hallom én is, hogy a környéken pár helyi menő csávó bőgeti az autóját, versenyezget. És lám, milyen kevés elég a balesethez, amivel nem csak magukat veszélyztetik, hanem mást is. Nem tudom elképzelni hogy létezne "túl szigorú büntetés" az ilyenre!

 0
Tovább

Pályamódosítás

A kissé késve, rossz ütemben irányt váltani próbáló autót már nem tudja úgy kikerülni a nagy sebességgel érkező betonkeverő, hogy talpon tudjon maradni. A végeredmény pedig a villanypóznának is igencsak fájhatott...

 0
Tovább

Váratlan vendég a verandán

Nem biztos, hogy nagy öröm, ha így kopogtat be valaki az ajtódon: az autója orrával. De hát ha történik egy baleset, a fizika törvényei döntik el, ki merre megy, nem pedig a sofőr elhatározása, akinek szemmel láthatóan nem sikerült fékeznie.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

blackflies2024

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem