Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tilosban suhanó

Akit nem állít meg a piros lámpa, azt majd lestoppolja a keresztben szabályosan érkező autó? Nem így kellene lennie... Talán azt hitte, még pont átcsúszik? Ha igen, akkor nagyot tévedett.

 0
Tovább

Az utánfutó elszakadása

Bizonyára a legnagyobb gondossággal járt el a sofőr, aki ilyen könnyen elhagyja az utánfutót. A mázli az volt, hogy senki nem volt pont az útjában, csak kicsit előtte meg utána, azaz meg lehetett úszni....

 0
Tovább

Finom munka

Lássuk be, számítógépek gondozását szívünk szerint óvatos, precíz geek-ekre bíznánk. És ez a videó minket igazol: talán nem ez a félmeztelen, nagydarab fickó a megfelelő ember kényes feladatra.

 0
Tovább

Ne a harag irányítson

Míg a dühös sofőr egy másik autós felé kiabál hátrafordulva, nem veszi észre hogy kisodródott és így balesetet okoz. Így talán már nem is látszik annyira jó ötletnek,  hogy kiosztotta a bunkót... (A mi szemünknek elsőre úgy tűnhet, hogy a "jó" oldalon jön, de a felvétel ausztráliai, azaz a szembe oldalra tévedt át a haragos sofőr.)

 0
Tovább

Macska az ócska háztetőn

A ház felett kalandozó cica a tetővel együtt érkezett meg a szobába. Remélhetően a falak többet elbírnak, mert ha azok meg attól leomolnak, ha nekidől egy kutya, lehet nagyobb baj is az eredmény...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

repelisverfilmreminiscience

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem