Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ötöt egy csapásra

Egyetlen pici, apró, ám rossz ütemű és elhibázott kormánymozdulat elég ahhoz, hogy káoszt okozzon a sztrádán és öt autót összetörjön...

 0
Tovább

Mozdony vs. kamion

Mindig van drámaiság az ilyen felvételekben: a teherautó elakad a vasúti átjáróban, próbálkoznak elvinni onnan, aztán eljön a pillanat, amikor menekülni kell, mert a vonat nem vár... Azt mondjuk sose értettem, ha van energia próbálkozni a mentéssel, miért nem küldenek valakit a sín mentén, aki próbálna jelezni a mozdonyvezetőnek?...

 0
Tovább

A türelmetlenség ára

A kisautó ügyes és okos vezetője úgy döntött, a sok bénázó, mindenkit elengedő, soha ki nem kanyarodó sofőrnek megmutatja. hogyan kell gyorsan, dinamikusan átmenni egy veszélyes kereszteződésen.

Hát, megmutatta.

 0
Tovább

Ha fékez a mobilvécé

Kissé későn vette észre a sofőr, hogy a mobil WC-ket szállító teherautó befékez előtte. Ilyenkor próbál menteni az ember- az autós azt választotta, hogy elrántja a kormányt, de nem mondhatni, hogy hibátlanul döntött, mert rendesen összetört még néhány másik kocsit.

 0
Tovább

Elsöpört bringás

Ha direkt csinálja, akkor se találhatta volna sokkal jobban oldalba a biciklist az utánfutóval a sofőr. De ehhez képest nyilván egyszerűen csak ügyetlen vagy figyelmetlen volt- esetleg mind a kettő.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Mi a panasz?

Orvosi blog, mely Önnek szól! A szakmailag hiteles tartalmakat mindenki számára közérthető formában jelenítjük meg. Naponta frissülő tartalmainkkal az Ön egészségét, egészségértését szolgájuk! Hiteles tájékoztatás, orvosoktól betegeknek!

Hirdetés

Adatvédelem