Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Esünk-kelünk

Olyan jó látni, hogy más megcsinálja helyettem a vakmerő hülyeséget bringával, így nekem már nem kell kísérletezni vele, hogy lehet magunkat hatékonyan összetörni...

 0
Tovább

Az elveszett kerék

A szikraeső könnyzuhatagként jelzi, mennyire fáj a teherautó szíve a kiesett kerékért... Az már csak mázli dolga,  hogy aztán a vándorútra ment gumi nem okozott komolyabb balesetet.

 0
Tovább

És nyílik az ajtó

A dal azt mondja, ne nézz hátra, de aligha a forgalomra értették: zsúfolt úton, ennyi robogóval még az ajtó kinyitása előtt is érdemes ellenőrizni, nem jön-e valaki. Az meglehet, hogy a robogós is figyelhetne jobban, de ettől még a baleset elkerüléséért minden félnek meg kell tennie mindent.

 0
Tovább

Egy szemvillanás alatt

Csak állsz a járdán, amikor hirtelen a semmiből jön két autó, koccannak és te már mit sem tudsz tenni, csak állsz továbbra is ott tétován és nézed, ezt hogy is úsztad meg... 

 0
Tovább

Aki gyors sávban él

A rohanó SUV meglehetősen látványosan pattan le az terelő elemekről. Bár azt hiszem, a mögötte jövő autó nem ilyen szóval jellemezné.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Neked Könnyű

A boldogulás, egészség, siker csak igen kis részben szerencse kérdése. A hosszú, aktív és könnyű élet titka a kapcsolatrendszer, amit ápolunk, a tápláló étel, izmaink terhelése, alvás. Fegyelem és szorgalom, rendszeresség és (cél)tudatosság.

Hirdetés

Adatvédelem