Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Esztelen rohanás

Ha profi kaszkadőrök munkája lenne ez a jelenet, ahol a piroson átszáguldó autó pont elcsúszik a gyalogosok között, még kalapot is emelnék. Így viszont szimplán csak ijesztő a felelőtlenség és mások veszélyeztetése... Tényleg isteni csoda, hogy senkit nem sodort el az autó.

 0
Tovább

Olcsó akciófilm

A sok megfigyelő kamerának köszönhetően több szögből is megnézhetjük, ahogy házba csapódik egy uralmát vesztett autó. Mint kiderült, a rendőrök elől menekülő férfi nem volt akkora ász a kormány mögött, mint hitte, és ugyan sérülés nélkül megúszta, hiába szaladt, elkapták. Lesz mit elmagyaráznia és megfizetnie...

 0
Tovább

Összezavarodva

Párhuzamosan kanyarodó sávokban áll két autó. Elindulnak. Az egyik kanyarodik, a másik menne egyenesen. A végeredmény? Borítékolható.

 0
Tovább

Kicsi a rakás...

Az elbambult kamionos fél tucat autót tört össze. Az ilyen baleseteket látva az ember könnyen gondol arra, önvezető, vagy legalább önfékező autókkal ez mind-mind könnyen elkerülhető lenne.

 0
Tovább

A durva kanyar

Egy orosz rally verseny legendásan veszélyes kanyarját a pályát jól ismerők azért vették célba, mert sejtették, itt lehet borulás. De azért hogy fél tucat autó nem tud vele megbirkózni, az még őket is meglepte...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

denchisutoa

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem