Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Parkour pofáraesések

Mindig is sejtettem, hogy a látványos, akrobatikus ugrásokat megörökítő videók mellett készült sok olyan is, ami szintén emlékezetes, csak kicsit más miatt...

 0
Tovább

Breaktáncos mankóval

Hihetetlen ez a srác, egy lábbal letáncolna szinte bárkit a színről...

 0
Tovább

Cápaevő sügér

A meglepett sporthorgászok lefilmezték, ahogy egy alig egy méteres feketefoltos szirtcápát egyben nyel el egy hatalmas sügér.

Megjegyzendő, a sügérek nagy és falánk ragadozók, nem ez volt az első ilyen eset, évekkel korábban is megörökítettek már hasonló támadást.

 0
Tovább

Balfékek a jeges vödörrel

Tele van az internet azoknak a sztároknak a videóival, akik részt vettek az Ice Bucket Challenge-ben, azaz egy vödör jeges vizet borítottak a fejükre, hogy felhívják a figyelmet az ALS (Lou Gehrig-kór) nevű betegségre. A kampány állítólag nagyon sikeres, sok millió dollárral támogatják az emberek a kutatásokat. És van még egy hozadék: sokak szerencsétlenkedései igazolják, néhányaknak még ez az egyszerű feladat is túl nehéz- ha nincs bajuk, majd tesznek kárt magukban saját erőből. Ez sajnos mindenkire igaz: a napokban vesztette életét 27 évesen Corey Griffin, a kampány egyik ötletgazdája, miután a vízbe ugrott egy épület tetejéről és megfulladt.

 0
Tovább

Úszóforduló szuperlassítva

Van harmónia ebben a mozdulatban, feltéve, hogy valaki jól csinálja...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

bottlebarn

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem