Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cápák a strandon

A békésen lubickoló pár nyilván nem vette komolyan először, amikor azt kiabálták nekik, hogy cápa ólálkodik körülöttük. Amikor aztán látták, ahogy a méretes ragadozó tényleg ott úszkál a sekély vízben, gyorsan kiszaladtak a tengerből- mondjuk az állat nem őket üldözte, hanem talán egy ráját, de azért jobb a biztonság.

 0
Tovább

Felbosszantott tanárok

Kezdődik az iskola, de a diákok jól teszik, ha nem tesztelik, mennyi fegyelmezetlenséget bírnak el a tanárok...

 0
Tovább

Csak a tenger meg egy szikla kell

Jó kis hobbi az, amihez nem kell semmit vásárolni, maximum csak egy fürdőgatyát. Meg esetleg egy vízhatlan akciókamerát...

 0
Tovább

Oroszlán a krokodil ellen

Epikus küzdelemmé válhat a két nagy ragadozó élet-halál harca...

 0
Tovább

Ember a horgon

Bizonyára akadt már, aki eltöprengett rajta, egy jól úszó embernek mennyi esélye lenne egy ügyes horgász ellen. Nos, akit érdekel a válasz, annak elég megnéznie ezt az 1949-es beszámolót egy kísérletről...

 1
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

bateradelporttil

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem