Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zuhanás a kék lyukba

Blue Hole néven több helyet is ismernek a nagyvilágban, van ilyen Máltán, az egyiptomi Dahabban, ám talán a leghíresebb a Karib-tenger egyik gyöngyszeme, ami Belize-ben található. Ide ugrott ejtőernyővel egy csapatnyi ember, és a videót nézegetve azt mondanám, nem lehetett rossz élmény...

 0
Tovább

Felpörgetett hídépítés

2006 és 2010 között épült a Mike O'Callaghan–Pat Tillman Memorial Bridge (más néven Hoover Dam Bypass Bridge), de most két percbe sűrítve megnézhető, hogy zajlott a munka. A híd hossza 579 méter, és 270 méteres magasságban ível át a Colorado folyó felett- valószínűleg a tériszony kizáró ok volt a munkások számára.

 0
Tovább

Cápa mint áldozat

Egy tigriscápát kap el könnyedén egy csapatnyi kardszárnyú delfin (nem véletlenül nevezik gyilkos bálnának is) egy felvétel tanúsága szerint. Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, ki is a rettegett csúcsragadozó?... Noha egy nagytestű, veszélyesnek tartott cápafaj egyedéről van szó, fél tucat delfinnel szemben nincs semmi esélye.

 0
Tovább

Delfinek, ki a partra!

Nem csak véletlenül sodródhatnak partra a tengeri emlősök amelyek így életveszélybe kerülnek- akadnak, amik tökélyre fejlesztették saját halászati módszereket, és önszántukból vetődnek ideiglenesen szárazra. Ezek a Georgia államban élő delfinek például ide terelik ki a halakat, amiket aztán könnyen bekapkodhatnak.

 0
Tovább

Vágtató gepárd

Izgalmas szuperlassításban látni azt, hogyan fut és vadászik a villámgyors gepárd

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Hasplasztika, Mellplasztika Chiptuning Zahnarzt, Welpen

Hasplasztika, Mellplasztika Chiptuning Zahnarzt, Welpen Használtautó és autóalkatrész webáruház cikkek minden érdeklődőnek téli gumi, motorolaj és akkumulátor töltő témakörökben.

Hirdetés

Adatvédelem