Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy krokodil szájában

Kubában nyaraló búvárok egyike figyelt fel a part közelében, a móló alatt úszkáló krokodilra. Manapság divatos ezekkel az állatokkal merülni, remek fotók születnek, de hogy ennek azért vannak veszélyei, az érdeklődő búvár is rájöhetett. Ő csak egy rúdon nyújtotta be a vízbe minikameráját, hogy az állatot filmezze, amikor az váratlanul odakapott, és ráharapott a kamerára. Aztán elengedte azt, és az emberek úgy döntöttek, addig senki nem megy a vízbe, amíg a közelben van. Kicsivel odébb csalogatták, lebukott érte valaki, aztán a felszínen kiderült, príma felvételek készültek a krokodil szájáról- belülről! Na ez az, amit a saját szemével senki nem szeretne megnézni...

 0
Tovább

Hörcsög a mókuskerékben

Szaladni ügyesen tud a rágcsáló a mókuskerékben, na de a fékezés már más tészta!...

 0
Tovább

Az egy hüvelykes ütés

Bruce Lee ma már igazi legenda. A kungfu mestere, akciófilmjek sztárja volt, aki fiatalon hunyt el, máig sem teljesen tisztázott körülmények közt. Ám mielőtt a mozinézők körében ismertté vált, gyakran tartott bemutatót tudásából, és egyik legismertebb mutatványa az egy hüvelykes ütés volt. Ennek során segítőit egészen kis távolságból ütötte meg, akik mindig látványosan hátraestek. Valószínűleg kevesen vállalkoztak volna rá, hogy kipróbálják, Bruce Lee ütése tényleg olyan erős-e...

 0
Tovább

Albínó orka

Állítólag roppant ritka a teljesen fehér kardszárnyú delfin, de az orosz Távol-Keleten dolgozó tudósok Kamcsatka közelében lencsevégre kaptak egy példányt.

 0
Tovább

Felelőtlen biciklisták

Azt hiszi bárki, a modern időkre jellemző, hogy a kerekesek egy része fittyet hány a szabályokra? Probléma volt már a felelőtlen viselkedés nyolc évtizede is... (Szerencsére a többségünk azért nem ilyen, de mindig akadnak akik balesetveszélyesen közlekednek.)

 1
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

glasskettle

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem