Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Enyhén túlterhelt komp

Talán túl sok volt az a négy teherautó arra a kis nyavalyás brazil bárkára...

 1
Tovább

Akit megkergetett egy bálna

Az Indiai-óceánban bálnákkal úszkáló sznorkelező emberek azt vették észre, hogy a kicsinye mellett levő nőstény állat váratlanul nagy lendülettel indul feléjük. Aztán jött a pánikszerű menekülés, de végül a bálna nem tett bennük semmi kárt, talán nem is volt ilyen szándéka, csak közelebbről akarta megnézni az ismeretlen látogatókat.

 0
Tovább

Veszélyes szemétszedés

Egy búvár egy vízben lebegő zacskót akart összeszedni, ám a mozgásra erősen figyelő selyemcápa úgy gondolta, talán a fogára való falatot akarnak előle elhappolni. A helyzet nem volt túl veszélyes, de azért jelzi azt, nyílt vízben bármi előfordulhat.

 0
Tovább

A legdurvább downhill

A Red Bull Rampage nagyon durva downhill mountain bike verseny. Hogy mire kell számítani egy ilyen versenyen indulónak, arról ad jó képet ez a győztes versenyző szemszögéből készült videó...

 0
Tovább

Szörős cimborák

Érdekes játszópajtásat talált magának ez a cica...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Keresőmarketing szakértő: online marketing 101 ügynökség

Róth Miklós keresőmarketing szakértő: az online marketing 101 keresőmarketing ügynökség nemzetközileg is nagy tapasztalattal bíró ügyvezetője szívesen válaszol kérdéseikre

Hirdetés

Adatvédelem