Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy sofőr rossz napja

Észak-Norvégiában próbálták vontatni az erősen behavazott úton ezt a kamiont, de a művelet közben valami a szó szoros értelmében félrecsúszott.

 0
Tovább

Nehéz a kaszkadőrélet

A hetvenes években készült James Bond-filmekben is bőven voltak látványos akciójelenetek. A Live and Let Die egyik ikonikus jelenetében Roger Moore, azaz James Bond krokodil hátán átlépkedve jut át egyik partról a másikra. Ám nem trükkfelvételről volt szó! A kaszkadőr, Ross Karanga valóban átszaladt az állatokon- csak éppen a próbálkozások közül csak egy volt elég jó ahhoz, hogy bekerüljön a filmbe. Ebben az összeállításban viszont az is látható, milyen volt, amikor bukdácsolt a krokodilok állkapcsa közt...

 0
Tovább

Harapós halacska

Azt hiszed, a cápa a legijesztőbb tengeri élőlény? Át fogod gondolni, miután megnézed, milyen érzékeny helyre csimpaszkodik ez az apró hal.

 1
Tovább

Ária a műtőben

Egy szlovén operaénekes, Ambroz Bajec-Lapajne agyából egy tumort távolítottak el. A páciens ébren volt, sőt, hogy a műtét során történtekről azonnali visszajelzést kapjanak, megkérték, énekeljen a beavatkozás során, mozgassa a kezét. Volt is pont, amikor megakadt a dal- de mára az énekes felépült, és újból fellépéseket vállal.

 0
Tovább

Csonttörő csontkovács

Nem tudom, ki mer bevállalni masszázst ennél a kínai szakembernél, akinek keze alatt csak úgy ropognak a csontok.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

morganstone

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem