Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kólarakéta

Némi propángáz elég ahhoz, hogy ön- és közveszélyes fegyver legyen egy üveg üdítőből...

 1
Tovább

Cicamentő horgászok

Ezek a vidám fickók harcsát (angol catfish) szerettek volna fogni, de "macskahal" helyett macska került a csónakjukba. Váratlanul ugyanis nyávogást hallottak a folyó közepéről, és meglepő módon egy, a vízben tempózó cica bukkant fel előttük. Kimentették, aztán nem sokkal később előkerült a másik cica, aki szemmel láthatóan közeli rokona volt az elsőnek. A parton aztán állítólag egy család figyelt fel az ázott cicusokra, és gyorsan el is kérték őket, hogy gondjaikba vehessék a ki tudja hogy a vízbe került árvákat.

 0
Tovább

Kardszárnyú delfin bevetésen

Nemrég röppent fel a hír izraeli kémdelfinekről, és korábban is hallhattunk már katonai célokra kiképzett tengeri emlősökről. Manapság nem nagyon dicsekednek vele, mire használják fel a "besorozott" intelligens állatok képességeit, de ez az archív film bemutatja, régen például veszélyes fegyverek felszínre hozatalát tanították meg nekik.

 0
Tovább

Tempózás a korallzátony felett

Egy teknősre rögzített kamera segítségével kaphatunk betekintést arról, mit lát úszás közben az állat.

 0
Tovább

Fegyverek, melyekhez vér tapadt

Az Egyesült Államokban komoly viták dúlnak a szabad fegyverviselésről. Noha alapjognak számít, az is tény, sokszor azokkal a fegyverekkel ölnek, amelyeket valaki a saját biztonsága érdekében szerez be.

Egy fegyverviselést ellenző szervezet különös módot választott arra, hogy elgondolkodtassa az embereket: New Yorkban fegyverboltot nyitottak! A betérőknek bemutatott pisztolyoknak és puskáknak története volt: vétlen emberek életét oltották ki valamikor a múltban. A leendő vásárlók pedig egyből megrettentek amikor megtudták, hogy egy iskolai mészárlás során használt vagy egy játszó gyermek életét elvevő fegyvert vettek kézbe. Nem meglepő módon mindegyikük elgondolkott rajta, kell-e nekik ez a fajta "biztonság".

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

77wintopcom

77WIN là một nền tảngcá cược trực tuyến nổi bật, cung cấp nhiều loại dịch vụ từ sòng bạc trực tuyến đến trò chơi slot. Với giao diện thân thiện và dễ sử dụng, 77win thu hút người dùng qua các chương trình khuyến mãi hấp dẫn cùng với dịch vụ chăm sóc khách hàng chu đáo. Đặc biệt, nền tảng này thiết lập sự an toàn và sử dụng công cụ lên hàng đầu, cam kết mang đến cho người chơi một môi trường đáng tin cậy và an toàn.

Hirdetés

Adatvédelem