Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repülő ebek

Remek kutyafotókat készít Cecilia Zuccherato.

 0
Tovább

A város mint bringapálya

Tomas Slavik ilyen őrült tempóban száguldott le Valparaiso meredek utcáin az urban downhill versenyen- ez a tekerés első helyet ért.

 0
Tovább

Szürke bálnák vetélkedése

Kaliforniában a Monterey Bay az egyik legismertebb megfigyelőhelye a tengeri emlősöknek. Ezen a látványos felvételen párzás előtt összegyűlő hatalmas szürke bálna hímek láthatóak.

De aztán van pár pillanat zabáló púpos bálnákról is- igazán mozgalmas napja lehetett a megfigyelőknek.

 0
Tovább

Az ínyenc cápa

Új-Zélandon pottyant a hajóról egy darab húsos pite a tengerbe, amire rárabolt egy nagy fehér cápa.

A felvételt készítő Rose Gullery elmondása szerint egyik utastársa viccelődött vele, milyen lenne, ha nem csak a sirályokat érdekelné az ebéd maradéka, hanem egy cápát is. Ezért kezdett filmezni, és mindenkint meglepve tényleg fel is bukkant egy méretes ragadozó. Ilyesmire a nagy fehérek ritkán csapnak le, de vagy a pite lehetett nagyon finom, vagy pedig igazi ínyenc cápáról volt szó...

 0
Tovább

Itt a smink, hol a smink

A sminkelős videók ellentétje: egy tünteti el egy sztár az arcáról az arcfestéket.

Demi Lovato rövid videóban mutatja be, hogy változik meg az arca, miután eltüntetni a sminkesek által gondosan felvitt rétegek. Persze ő még fiatal, nem sokkoló a változás, de sok híresség valódi kinézete döbbentené meg a rajongókat. Nem véletlenül lett trend az, hogy egyre többen mutatják meg magukat smink nélkül, és vállalják fel, hogy a tökéletesség bizony csak illúzió.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Elektromos autó, Security, Welpen kaufen, Zahnarzt, Marketing

Elektromos autó, Security, Welpen kaufen, Zahnarzt, Marketing Elektromos autó, használt autó. Mit is jelent az autófóliázás Budapesten? Ebben a blogban olvashatsz különböző ötleteket.

Hirdetés

Adatvédelem