Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újjászületés

Egy kanadai családapa különleges átalakulása igazi példa lehet mindenki számára.

Tony Bussey tisztában volt vele, hogy elhízott, de igazán akkor szembesült ennek mértékével, amikor 2016-ban családjával együtt evakuálták egy tűzvész elől: a mentésükre érkező repülőgépen két ülés kellett neki, hogy elférjen.

A szégyenérzet, hogy valaki esetleg emiatt maradhatott le a repülőről, viszont erőt adott neki, és úgy döntött, változtatni fog életén. Apró lépésekben haladt: először csak öt perc séta volt az adagja, majd ezt növelte folyamatosan. 

Régebben az autójáig alig tudott elsétálni- most, két év elteltével, több mint száz kilótól megszabadulva azon töpreng, hogy egyszer lefutja maratont. A szó szoros értelmében új ember lett belőle. Tényleg nincs lehetetlen!

 0
Tovább

Víz alatti tojáskeresés

Floridában még a nyuszi is a tengerbe merül, hogy megajándékozza a húsvétozókat.

 0
Tovább

Bizarr húsvét

Hát hol vannak azok a régi jó, ijesztő nyúljelmezes húsvétolások?...

 0
Tovább

A haragos cápa

Csónakra támadt a morcos bikacápa.

Nagyon érdekesek a drónnak készült felvételek, de a videón még azt is megmutatják, a cápa fogai milyen nyomokat hagytak a csónak motorján. És persze az is kiderül, hogy cápa ide vagy oda, azért a rémfilmekkel szemben sem a csónak, sem a benne ülő emberek nem forogtak veszélyben...

 0
Tovább

Egyoldalú kapcsolat

Először sikerült megörökíteni a horgászhalak bizarr "szerelmi életét".

A mélytengerekben élő horgászhalak egészen különös módon élnek kapcsolatban: a nőstények képesek csak önállóan élni, táplálkozni. A sokkal apróbb, erőtlenebb hímek, ha találnak egy nőstényt, a testükbe kapaszkodnak, majd gyakorlatilag bele is olvadnak a nőstény horgászhalba. Így az tartja életben a pusztán szaporítószervként működő hímet. 

Ezt a kapcsolódást sikerült a közelmúltban videón is megörökíteni. 800 méteren filmezték le a Caulophryne jordani faj egyedeinek "kézfogóját".

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Reblog.hu Suckhoe online 365 Blog

Reblog.hu Suckhoe online 365 Blog mang tới cho bạn một số bài viết sức khỏe và bệnh bổ ích đã được duyệt bởi vì một số bác sĩ chuyên khoa hàng đầu trong lĩnh vực khám chữa bệnh đa khoa.

Hirdetés

Adatvédelem