Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kiszakadt kerék

Ez is egy izgalmas forgalmi helyzet: "ugorjon el" aki tud a váratlanul elszabadult autókerék elől.

 0
Tovább

Az elmosott szelfi

Mert az a középszerű fotó az instán csak akkor lesz menő, ha a modell háta mögött az egekbe csapnak a hullámok!

Aztán lett is látványos felvétel végeredményként: ez a videó, amin remekül szórakozhatunk. A telefon meg úgyse drága, lehet venni másikat...

 0
Tovább

Drága mulatság

Iszonyú vagánynak érezhette magát a sofőr, egészen addig amíg ki nem sodródott, neki nem ütközött egy autónak, majd úgy "korrigált", hogy két másik parkoló autót is összetört.

A leírás szerint a mérleg: az egyterűben egy család ült egy három éves gyerekkel, a parkolóban összetört autók közül az egyik egy két hete vásárolt BMW volt, a másik pedig egy Camaro, amit lelkes tulajdonosa két éven át javítgatott, és azon a napon mondhatta el, hogy végre elkészült. A vagány sofőr "bátor" is volt és lelépett, de még aznap elkapták. Lesz miért felelnie. 

 0
Tovább

A robbanó tej

Ezért nem szerencsés a kelleténél jóval melegebbre hevíteni a mikróban a tejet: a forró folyadék kicsapva komoly balesetet okozhat.

Pedig az egész egy minimális odafigyeléssel elkerülhető lenne. Sajnos túl kézenfekvőnek vesszük, hogy minden eszközünk egyszerűen kezelhető, de a biztonságuk csak addig garantált, amíg mi is betartjuk az előírásokat.

 0
Tovább

Durva ébresztő

Biciklis fiút gázolt el az elalvó sofőr.

A videó leírása szerint a volán mögött alvó sofőr az idősebb testvér kocsiját és a fiatalabb testvért magát tarolta le. Óriási mázlija volt a fiúnak, hogy kisebb sérülésekkel megúszta ezt az ijesztő balesetet.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó. Fűtésszerelés és Down comforter Blogunkban érdekes cikkeket olvashatsz fűtésszerelés témában.

Hirdetés

Adatvédelem