Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furcsa fuvar

Kissé elfajult a párkapcsolati probléma: a lány menni akart, a fiú viszont vissza akarta tartani. Aztán a józan észnek ellent mondó módon az ablakból kilógva próbált valamit elérni, míg szintén bölcs és megfontolt egykori(?) barátnője időnként vagy százzal ment az úton. 

Persze erre azt mondaná az agresszív kismalac: kuss, én így autózom!

 0
Tovább

A sztráda veszélyes üzem

Egy 18 éves sofőr apja juttatta el a rendőrségnek a felvételt, hogy más is tanuljon belőle. A rosszul sikerült felhajtás során nekiment a kamionnak, az autója megpördült, majd egy másik autónak ütközött. 

Szerencsére senkinek nem esett komoly baja, így az eset csak tanulságos, nem tragikus. 

 0
Tovább

Egy segítő balkéz

Mit is lehetne erre mondani? Ha valaki csak így tud segíteni, miután bajt okoz, jobb, ha inkább egyáltalán nem is próbál meg segíteni.

 0
Tovább

Született akrobata

Haverok, buli, pofáraesés? Jó kis programnak számít, na persze nem annak, aki vagánykodásból elszenvedi, hanem annak, aki mulathat rajta.

Voltak persze régen is olyanok, hogy valaki ráfizetett arra, ha hagyta magát beugratni a hülyeségbe, ám manapság szerencsére mindenkinél van kamera, hogy mindenki más is láthassa a mutatványt...

 0
Tovább

Ki a fasza gyerek?

Nem is nagyon kell kommentárt fűzni ahhoz, amit ez a két vadbarom művel Texasban az autópályán. És mindezt azért, mert az egyik nem engedte besorolni a másikat. Emberek, ez tényleg ennyit számít?...

Én már csak egy dologra lennék kíváncsi: a balhé után pár perccel mit gondolhatnak ezek az emberek arról, megérte-e ezért összetöretni a kocsijaikat.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó. Fűtésszerelés és Down comforter Blogunkban érdekes cikkeket olvashatsz fűtésszerelés témában.

Hirdetés

Adatvédelem