Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csúszás, pörgés, csattanás

Az oroszországi baleset tulajdonképpen tipikus: egy autó figyelmetlenül fordul, egy másik próbálja elkerülni, aztán megcsúszik, és a csattanó sejthető.

 0
Tovább

Jön a vonat, repül az autó

Talán a trailer gazdái azt hitték, a vonat meg tud állni időben, de ha így gondolták, nagyot tévedtek. A mozdony jött, látott és győzött...

 0
Tovább

A garázsajtó is jön!

Egy kis ügyesség és egy jó adag figyelmetlenség, és máris lehet hívni a szerelőt, hogy új ajtót szereljenek fel a garázsodra.

Talán a videó hirdetéseire kattintásokból jön egy kis pénz, amivel olcsóbb lesz a javítás, de azért azt hiszem, ilyen pillanatnyi hírnévre kevesen vágynak.

 0
Tovább

Tutajos a pácban

A csónakvezetés ördöge ez az ember, aki összetévesztette a hajóját egy flippergolyóval, úgy pattog össze-vissza. 

 0
Tovább

Bölcs előzés

A szembe jövő autót majdnem frontálisan megsemmisítő kamionos ugyan mit nézett (vagy mit látott?) előzés előtt? Nehéz nem arra gondolni, ennyire figyelmetlen vagy felelőtlen sofőrnek nem kellene biciklit se vezetnie, nem hogy teherautót...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

articles

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem