Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyerek az úttesten

Még hogy az okostelefon jelenti a gyerekekre a legnagyobb veszélyt, hát persze... Szerintem egy kamion legalább akkora bajt tud okozni, ha a gyerek figyelmetlen, óvatlan, felelőtlen. Ezt az utcán keresztülbicikliző kissrácot csak az égiek mentették meg például.

 0
Tovább

Túlhúzott kanyar

Ez az orosz sofőr bizonyítja, hogy még az olyan alapvető manőverek is meghaladhatják bizonyos emberek képességeit, mint egy egyszerű kanyar bevétele...

 0
Tovább

Szökevény kamion

Miközben bütykölte a kamiont a mexikói sofőr, a járgány úgy döntött, önállóan indul el egy kis kalandozásra. Hiába rohant utána a sofőr, nem tudta megállítani- szerencsére a balesetnek nem lett egy sérültje se.

 0
Tovább

Sóder az úton

Minden közlekedő félelme, hogy egy rosszul megrakott teherautóról leeső valami miatt kerül bajba. Itt is csak kevés dolog került az útra, de az máris elegendő arra hogy megzavarja a motorost, aki majdnem a szembe jövők útjába esik.

 0
Tovább

Kamion a tű fokán

Van ott még hely, nem? Elfért a három kamion vagy nem? Akkor ugyan mit pattog akit kicsit leszorítottak a szembejövő, előző teherautó?...

Szép példája ez annak, hogy a vezetői felelőtlenség nem orosz kiváltság, az óceán túlpartján is előfordul...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

ericyu999

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem