Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Piruett a sztrádán

Kissé gyorsabban ment az ilyen időben ajánlottnál az a kamionos, aki szépen keresztbe is állt a sztrádán. De hogy nem csak ő volt óvatlan, azt jelzi az is, hogy az őt követő autók közül is akadt, ami nem tudott időben fékezni, és belecsapódott...

 0
Tovább

Száll egy ponyva a szélben

A gondos teherautósofőr hanyagsága majdnem balesetet okozott, de most szerencsére mindenki megúszta ezt az ijesztő kalandot.

 0
Tovább

A traktor meg a kereke

Pokoli érzés lehet a tehetetlenség, amikor repül valami nagy, nehéz a száguldó autó felé, és már semmit az égvilágon nem lehet tenni a baleset elkerülésére. Aztán ehhez hasonlóan hihetetlen érzés lehet, amikor a rommá tört autóból viszonylag épségben sikerül kiszállni, mert a leírás szerint ez történt.

"Hogy fordulhat ez elő? És miért pont velem?" A kérdések, amikre soha nem kaphatsz választ...

 0
Tovább

Piszkos meló

Így néz ki egy gyors autófeltörés, az autó szemszögéből. Mivel az áldozat két kamerát is felszerelt, látható, ahogy keresi az érdekesnek tűnő járgányt a tolvaj, majd azt villámgyorsan betöri a szélvédőt, és elviszi ami megtetszik neki. Az egész jól lett összevágva, pontosan követhető, mikor mi történik. És a bizonyítási eljárás bizonyára nem lesz túl hosszú...

 0
Tovább

A bajnok

Egyszerűen vannak olyan helyzetek, amikor egy igazi férfinak meg kell mutatnia, mit tud. Hát, ennyit...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Chiptuning, használtautó, elektromos autó

A chiptuning beállítás alapvetően két dologtól függ. Használtautó és elektromos autó. Az egyik az, hogy a mai modern gépjárművek belső égésű motorját egy elektronikus vezérlőegyég, ún. ECU szabályozza.

Hirdetés

Adatvédelem