Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ó kapitány, kapitányom!

Állítólag a millió dolláros jacht tulajdonosai arra ébredtek, hogy a hajó elszabadult, és egy híd alá szorult. Hogy kinek a gondatlansága miatt jártak így, de tény, a vontatás során rendesen megsérült a híd alatt rekedt jacht. Igencsak kínos hallani a hajótest recsegését, pedig a javítási költség nem nekem fog fájni...

 0
Tovább

Rollermester

Leckék a rollerközlekedésről: nem egy olyan parkolóban kezdünk el trükköket tanulni, ahol van forgalom, nem egy autó háta mögött próbáljuk ki a legújabb mutatványt- de ha már így alakult a helyzet, akkor maradjunk nyugton, hátha úgy megússzuk a hülyeségünket...

 0
Tovább

Félre az útból

Mindig eltűnődök, ha ilyesféle videót látok: tényleg ennyire nem látja egy kamion sofőrje, ki van mellette az úton? Vagy csak úgy van vele, ő a nagyobb és az erősebb, húzódjon félre mindenki más?

 0
Tovább

Szaltó a sztrádán

Egy részeg sofőr ment neki egy másik autónak nagy sebességgel, de ezúttal kivételesen a vétkes járt rosszabbul, mert fejre állt. Szerencsére nagy baja senkinek sem történt, a rendőrök gond nélkül előállíthatták a piás vezetőt.

 0
Tovább

Bomlástermék 

Vajon hogy hívják az ilyen, első ránézésre különösebb ráhatás nélkül is széteső hidakat? Omlós, mint a keksz?...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

bateradelporttil

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem