Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Égi áldás

Valahogy olyan gondolatai vannak az embernek, hogy egy nagy sebességgel pörgő ventilátor bárkit le tud fejezni. Mint a példa mutatja, azért nem szerencsére nem így megy ez, de azért ettől még nem jó, ha a fejünkre pottyan.

 0
Tovább

Vízszintes dominó

A betonveranda elemeit jól sikerült szétvágni, mint ezt az óvatlanul rálépő és igen nagyot eső melós megtapasztalhatta...

 0
Tovább

Borít a kerítés

Őszintén megmondom, nem hittem volna, hogy egy ilyen, inkább csak jelölőnek tűnő, nem túl robusztus elválasztóelem ilyen könnyedén fel tud borítani egy autót.

 0
Tovább

Szakadok!

Nem kétséges, az ilyen gyenge minőségű szemeteszsák maga is hulladék. Persze, nyilván anyagtakarékosságból vékony, de... így mi értelme?

 0
Tovább

Repülő ejtőernyővel

Ez a kisrepülő a belgiumi Brugge városában zuhant le, de az egész gépet lágyan levivő ejtőernyőnek köszönhetően a pilóta túlélte a balesetet!

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

muskanpatel

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem