Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kamera nem hazudik

Van ez a felesleges, nehezen értelmezhető vita arról, lehessen-e autókamerát használni, és a felvétel elegendő bizonyíték-e. Itt van egy eset, sima ügy: az óvatlanul sávot váltó autós nekimegy a másiknak, majd a gázra lép, alig akar megállni, és azután is állítja, a másik a hibás. Normál esetben ez nehezen eldönthető, nyomozgatni- egy ilyen felvétel pedig pár perc alatt választ ad a kérdésekre. Hogy mi azzal a baj, én nem tudom... (A koccanás a 36. másodpercnél van.)

 0
Tovább

Sztráda mint versenypálya

Bizonyára sokan látták a Forma 1 legutóbbi ijesztő versenybalesetét. Elképesztő, hogy vannak emberek, akik ugyanígy kockáztatnak, csak épp nem azok életét, akik tudatosan vállalják a veszélyt, hanem ártatlan közlekedőkét, akik csak lesnek, amikor megpördül előttük egy idióta.

 0
Tovább

Jobbra jelez, balra megy

Na erre készüljön fel, aki tud! A jobb szélső sávban jobbra indexelő autós egyszer csak megindul balra, a sávokon át, egyenesen a másik autó elé...

 0
Tovább

Repülőrajt

A drágalátos kutya nem igazán törődik vele, mit és kit ránt magával, amikor rástartol a roppant igéző játékra...

 0
Tovább

Kié lesz a csokor?

Úgy fest, annak is megvan a tudománya, hogy dobja el az újdonsült feleség a csokrát- no meg annak is, hogy reagáljon villamgyorsan, aki feltétlenül meg akarja kaparintani...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

lamujerdormidacuevana

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem