Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki az erősebb?

Íme egy idióta, aki úgy gondolja, jó móka nyílt utcán megpróbálkozni azzal, hogy mentális erejével állítson meg egy kamiont. Szórakozna mással az ilyen bohóc...

 0
Tovább

Összecsúszva

Egy kis figyelmetlenség, és máris egy sor autó ütközik egymásnak a sztrádán, sőt, van ami többször át is fordul. Az első ütközés egyik résztvevője pedig gyorsan a gázra lépett a beszámoló szerint, ahogy azt "illik". 

 0
Tovább

Gyors manőver

Egy váratlanul elé kanyarodó autó miatt készül a szembe sávba ez az autós, ám sikerült gyorsan reagálnia és mázlijára senki nem jött éppen. Megjegyzem a videót elnézve, egy kicsit gyorsabban is megállhatott volna, tekintettel arra, hogy rossz oldalon haladt.

 0
Tovább

A nagy ugratás

A filmekben mindig minden olyan remekül megy: a menekülő sofőr simán átugratja a körforgalmat, és egérutat nyer. A valóság? Az autók nem úgy repülnek, mint a filmekben, maximum csak az ütközés hasonló.

A videó készítője pedig megírta, az ő autóját zúzta le a rendőrök elől menekülő ember, és még örülhet, hogy a kocsi állította meg, és nem "kopogtatott be" a nappaliba az ámokfutó.

 0
Tovább

Talicskamester

Szerintem ha direkt csinálja, akkor se tudott volna nagyobb mutatvánnyal előrukkolni a talicska tartalmát saját magára borító jómunkásember.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

verinmaculada2024

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem