Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rossz ütemben

Ezért nem kanyarodunk takarásból: bármikor jöhet ott valaki, és ilyen rövid távolságon az ütközés már elkerülhetetlen. Lehet azt mondani, csak 1-2 másodpercen múlik- de az is csak pár másodperc, hogy az ember kivárja amíg biztonságosan elindulhat.

 0
Tovább

Őrültek órája

Amíg ilyen ámokfutók vannak az úton, az embernek nincs kedve autóba ülni. A motoros, ki tudja miért, azzal akar elégtételt venni hogy bottal veri le egy autó tükrét, erre a másik sofőr úgy ráhúzza a kormányt, hogy abból simán haláleset is lehetett volna.

Tényleg "megéri" ez a fajta bosszú?...

 0
Tovább

A természet ereje

Akár szél. akár jégeső, akár bármi más csap le, még a modern ember is tehetetlen velük szemben.

 0
Tovább

Az útépítés mesterei

Azt hiszem soha többé nem fogom szidni a magyar szakembereket, amikor megkérdejelezhető módon helyeznek el egy villanyoszlopot...

 0
Tovább

Ha leesik a hó

Nyakunkon a tél: ez a videó figyelmeztessen arra, hogy a téli útviszonyok közepette még inkább észnél kell lennünk, hiszen pillanatok alatt bekövetkezhetnek a súlyos balesetek.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

pederrus

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem