Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyensúly

És ismét egy ördögi ügyességű mesterember: az autószerelő, aki nem gondol arra, ha valamit leszerel a megemelt autóról, az talán onnantól kezdve az egyik irányba elkezd majd borulni. Még szebb, hogy még próbálja is visszafogni- szerencsére nem került a lehulló dzsip alá.

 0
Tovább

A sziréna nem elég

Hiába szirénázott a mentő, a figyelmetlen autós pont telibe találta a kereszteződésben. A szerencsén múlott, hogy senki nem sérült meg komolyan, és a szállított beteget másik autóval vihették tovább. A mentősök vigyáznak ránk, vigyázzunk rájuk mi is!

 0
Tovább

Egy kerék elszabadul

Nyugodt autózás, jó idő, kevesen az úton- mi történhet? Hát csak annyi, hogy leszakad egy kerék egy teherautóról, és úgy érkezik, hogy már tehetetlen legyen a sofőr. És még így is szerencsések voltak az autóban ülök, mert csak a kocsi tört össze, ők nem.

 0
Tovább

Merész motoros

Az ilyen vakmerő előzésekkel elég nehéz sok időt spórolni, ha viszont nem sikerül valami, csúnya lehet a vége. Itt csak egy kemény esés lett az eredménye annak, hogy pingponglabdaként pattogott a motor, de könnyen valamelyik teherautó kerekei alá is eshettek volna a vagányok. Ám sokan nem ússzák meg ilyen olcsón...

 0
Tovább

Katapult

Na ilyet sem látni sűrűn: olyan módon találta el egyik autó a másikat ebben a balesetben, hogy az egyik autóból egyszerűen kiestek az emberek.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

helloneighbor

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem