Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Balszerencsés találkozás

Elsőre nem is tűnne túl nagynak a koccanás, amikor az óvatlan autós a teherautó elég vág, de aztán repülnek az alkatrészek, dől a kisteher, és máris látszik, milyen kevés elég a súlyos balesethez.

 0
Tovább

Türelmetlenség

Amikor baleset miatt beáll a forgalom, és semennyire nem lehet haladni, sokan próbálnak ügyeskedni, megfordulni, menekülőutat keresni. Csak épp figyelni kellene, hogy ezzel ne pont a segítséget nyújtani próbáló tűzoltókat akadályozzuk- ennek az autósnak még szerencséje is volt, hogy csak ennyire lógott ki az útra, és kisebb ütközéssel megúszta. Bizonyára azért így is tanult az esetből, mint ahogy más is, aki látja.

 0
Tovább

Becsapódás

Az lehet, hogy a kamion rossz ütemben kanyarodott, de én úgy tudom, a személyautókba is szerelnek féket, nem kötelező így belemenni egy ütközésbe.

 0
Tovább

A repülő csónak

A vagányság néha fáj- még a repesztő csónak is találkozhat olyan hullámmal, ami a magasba dobja, a benne ülőkkel együtt.

 0
Tovább

Túlkormányzás

Csapatás a szerpentinen, élvezni a vezetést. azt. ahogy a motor dübörög, aztán sajnálkozni azon, hogy sikerült így megtörni az autót- megfizethetetlen...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

craftyart21

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem