Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tűz nem játék

Hangulatos ülni ezekben a hideg napokban a vidáman pattogó tűz mellett, a kandalló előtt, csak kissé rombolja a jókedvet, ha kigurul váratlanul egy parázsló fadarab. Mivel volt ott valaki, a helyzet kezelhető volt- de ha egy ilyen éjszaka történik, amikor mindenki alszik, és meggyullad a szőnyeg? A tűz nem játék, se odakinn, se a lakásban, oda kell figyelni rá, hogy még csak hasonló se fordulhasson elő.

 0
Tovább

A tél örömei

Ugyan mi a különös a videóban? Jön egy autó szembe. Ja,  hogy a rossz sávban jön. Ja, és teljesen le van fagyva az ablaka, talán nem is látja, miért dudál neki a másik autós, aki elkerüli a frontális ütközést...

 0
Tovább

Kemény manőver

Az autós úgy gondolta, a kamion előzése még belefér és gyorsan be tud vágni előtte a lekanyarodó sávba. A beton elválasztó elemek máshogy gondolták.

 0
Tovább

Sikamlós meglepetés

Izgalmas élmény lehet, amikor a szellőzőnyílásból egy kígyó pottyan az ember fejére tévézés közben. De ha nem tudod mi az, még normálisan ki se tudod sikoltozni magad a rémülettől...

 0
Tovább

Intruder

Kissé utat tévesztett a SUV, de amilyen mázlija van a sofőrnek, senkit nem talált el átszáguldva a szembe jövők sávjain... Gyanítom, a videót készítő autósnak azért egy darabig remegett keze-lába az idegtől.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

voircivilwar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem