Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cápakaland Sydney-ben

Sokak szerint kamu a videó, ami azt örökíti meg, hogy egy Manly-nél vízbe ugrott fickót hogy közelít meg a víz alatt egy nagy fehér. Ha vágás, akkor kétségkívül ügyes munka, ha nem... Sokan legalább ennyire megijedtek volna a helyében.

 0
Tovább

A rája meg az idióta

Annyiszor elmondták már, hogy kár provokálni a vadon élő állatokat, mert esetleg visszatámadhatnak, és aztán gyorsan tele lesz a vagánykodó gatyája...

 0
Tovább

Cápákkal táncoló

Az ausztráliai cápairtás ellen tiltakozva egy filmes, Shawn Heinrichs a víz alatt örökítette meg a tenger mélyén cápák közt táncoló Hannah Frasert, aki főállású környezetvédő és "sellő", azaz modell. A testfestésnek nyilván van valami jelentősége, de szerintem anélkül talán még jobb is lett volna... Mindenesetre bizonyára elég népszerű lesz az anyag ahhoz, hogy sokan lássák és elgondolkodjanak az üzenetén: Hannah azok közt a nyugodt tigriscápák közt úszkál, amiket veszélyességük miatt kiemelten vadásznak Ausztráliában.

 0
Tovább

Ne mobilozz autóban

Ezek a gyanútlan mozinézők nem tudták, mi vár rájuk, amikor a telefonért nyúltak a vászon előtt ülve...

 0
Tovább

Rendezett káosz

Így megy a közlekedés Etiópiában...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

ko66loans

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem