Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rájabukfenc

Egy mantarájákat a tenger mélyén megfigyelő kutató azt vette észre, hogy az egyik hatalmas, öt méteres állat odaúszik, váratlanul alá manőverezi magát a szárnyaival, majd megfordul körülötte. Óriási élmény lehetett... Ezek a ráják egyébként teljesen veszélytelen planktonevők, és azt csak találgatni lehet, ez a példány miért volt ilyen játékos.

 1
Tovább

Csak egy pár cápa

Lousianában egy olajfúrótoronyról készült ez a felvétel, amin néhány száz a tenger felszíne közelében úszkáló cápa látható. Az állatok télen délebbre vonulnak, ahova a többi, számukra élelmet jelentő hal is húzódik ebben az évszakban.

 0
Tovább

120 mérföld óránként

Közel száz éve, 1919-ben készült a felvétel egy amerikai autóversenyen- a felirat szerint először filmeztek le élőben balesetet. Azért van itt más is, lángoló autó és kiélezett küzdelem. Az autóverseny az már akkor is a sebességmániások szívét megdobogtatóan izgalmas volt...

 0
Tovább

Lépcsőmászás bringával

Egy lengyel biciklista Tajvan 3139 lépcsőfoknyit tett meg a gépével ugrálva

 0
Tovább

A jeges legjobb

A finn Johanna Nordblad új világrekordot állított fel, amikor egy levegővel úszott le 50  méter távolságot a jég alatt, két lék között. A hölgy csak egy fürdőruhát viselt a rekordkísérlet során.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

airlines12

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem