Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A vibráló hal

Láttam már különleges tengeri élőlényeket, de ezek a furcsa hangokat(?), zörejeket(?) kiadó jószágok azért igencsak meg tudtak lepni még engem is. Általában nem a hangokra figyelnek a búvárok, de aki ezt meghallja, szerintem a víz alá nyilván nem vitt mobiltelefonja után nyúl.

Ezeknek a nem túl bizalomgerjesztő külsejű halaknak állítólag egyedi "énekük" van, de azt még nem tudják pontosan, melyik furcsa hangot használják a nőstények csalogatására, vagy figyelmeztetésre.

Sok furcsaság van a természetben- s ki tudja, mi mindent nem ismerünk még!

 0
Tovább

Rohanás a vonat elől

Aki rendszeresen néz rajzfilmeket, az már rég megtanulhatta, nem megyünk be csak úgy egy szűk, sötét vasúti alagútba, bízva a szerencsénkben.

Ezek a bringások is csak épp megúszták a kalandot... Azért nem árt, ha ennél valamivel körültekintőbben tervezi az útvonalat az ember.

 0
Tovább

Dobj meg egy sörrel!

Szoktunk viccelődni, hogy megdobhatnának egy sörrel, vagy nem bánnánk, ha az ölünkbe pottyanna egy hordónyi pia. Na de ha autópályán jön velünk szembe a nehéz hordó, inkább az irodalom jut eszünkbe: "Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?"

Érdemes megnézni valós sebességgel a felvételt, majd a lassítást is, mert elsőre nem is látszik, mi a franc találta telibe az autót...

 0
Tovább

Dinnyetámadás

Sokmindenre lehet számítani motorozás közben, de egy rakás dinnye útra zúdulása aligha van köztük...

 0
Tovább

A nagy csattanás

Ki tudja, miért tért át a másik oldalra ezen a békés kertvárosi utcán az autó vezetője, de a buszsofőrnek már esélye sem volt a reagálásra...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

vermamifera

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem