Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felszállás az autóúton

A felirat szerint ilyen csak Oroszországban történhet meg- de bárhol is próbálkozott a pilóta, meglehetősen csúnya lett a vége.

 0
Tovább

Baráti bokszmeccs

Nyilván jó mókának tűnik a haveri öklözés, pláne annak, aki szemmel láthatóan jobban mozog, rutinosabb. Jót lehet röhögni azon, aki gyengébbként benyal egy-két legyintést- már amennyire nagy dicsőség így "győzni". De az már kevésbé vicces, amikor súlyos sérülés is lehet abból, ha a megrogyott ellenfél befejeli az ablakot...

 0
Tovább

Modern szellemlovas

Szerintem én is rendesen meglepődnék, ha elém keveredne egy vezető nélküli motor, ami ráadásul még jó ideig az utat is követi.

Ki tudja, hol, hogyan eshetett le róla a "lovasa", és az már csak mázli, hogy a gazdátlan motor nem az autók elé kanyarodott úgy, hogy ne lehessen rá időben reagálni.

 0
Tovább

A nagy bukfenc

Rémisztő látvány, ahogy a hídról leboruló teherautó eltűnik a nagy semmiben, ki tudja, milyen mélységben.

A baleset maga is elég nehezen érthető, ennyire nem tűnt gyorsnak a teherautó, de bármi is volt az ok, csúnya lett a vége.

 0
Tovább

Szaltó a motoron

Azt hiszem, ezt még egy kicsit talán gyakorolni kell a fiatal crossmotor-rajongónak.

De legalább bukósisak volt rajta- mondjuk, kellett is.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

basketballlegends

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem