Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A maximum nem elég

Az ember a pénzéért ne érje be kevéssel, ne sajnálják tőle azt a levegőt a gumiabroncsba! Ugyan mi baj lehet belőle, ha kicsit túl keményre fújjuk? Tán csak nem eldurran?!?...

Egyébként ha robban se tud nagy kárt okozni,  hiszen csak levegő meg gumi...

 0
Tovább

A lecsúszott sofőr

Ez az út azért elég síkos lehetett, hogy ha ilyen simán lecsúszott oldalazva rajta a teherautó. Nehéz elhinni, hogy erre semmilyen szinten nem lehetett számítani...

 0
Tovább

Váratlan fordulat

Még ennyi megosztott furcsa, értelmetlen, meghökkentő videó után is szembejönnek olyan jelenetek, amiket látva csak pislogok. Hogy lehet így elrontani egy felhajtást az autópályára?

Remélem komolyan gondolta ezt a bravúrosan ügyes sofőr, mert viccnek nagyon durva lenne...

 0
Tovább

Bravúros motoros

Aligha kell különösebb kommentár a jelenethez: közúton, ahol bőven vannak terepakadályok, nagy sebességgel egykerekezni még profiknak sem feltétlenül tanácsos. Azoknak meg főleg nem, akik ekkorákat tudnak hibázni...

 0
Tovább

Mindennapi agresszió

Teljesen tipikus helyzetnek tűnik az egész, kanyarodó autóval, gyalogosokkal. Aztán jön a dudálás, a motorházra ugró ember, aki elkezdi verni az autót, a fellökése a kocsival... Értelmetlen az egész, amiből könnyen lehetne tragédia.

Ugyan Ukrajnában történt az eset, de az a szomorú, hogy annyira feszültek vagyunk a mindennapokban, hogy ez bárhol másol a világon is megtörténhetett volna.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

bisresearch-market-intelligence

BIS Research provides premium market intelligence on deep technologies that have the potential to cause a high-level of disruption in the market in the next few years.

Hirdetés

Adatvédelem