Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gázoló bringás

Az úton mindenkinek figyelnie kell, mert nem csak az autósok lehetnek veszélyesek másra, hanem valemennyi közlekedő. 

Hogy jelen esetben ki volt nagyon óvatlan, a biciklis vagy a gyalogos, én a felvétel alapján nem ítélném meg. De nem is nagyon számít, én mit gondolok: ilyen tempóval érkező bringás már komoly sérüléseket tud okozni vagy maga is csúnyán megsérülhet, szóval ésszel kell tekerni a sűrű forgalomban.

 0
Tovább

Kézből a cápát

Így lehet közelcsalogatni és etetni a tenger nagy ragadozóját.

A teljes videóban az az érdekes, hogy a haltetemmel kell egy keveset csalogatni azért a cápát, amíg az nem jön. Amikor viszont a ragadozó lecsap, a pillanat alatt, a semmiből tűnik fel és azonnal viszi magával a prédát. Jól demonstrálja ez, milyen kiválóan megérzik a halak vérének illatát. De még mielőtt bárki megijedne, jó tudni, hogy az emberi vér egyáltalán nem hozza lázba ennyire a cápákat, egyszerűen azért mert nem embert esznek és kész. Aki cápát akar csalogatni, ezért dolgozik inkább hallal, mint bármi mással. Mellesleg aki ezzel foglalkozik, nem árt ha ért is hozzá, mert ésszel kell csinálni: ha ott vannak a cápa fogai, nem jó, ha a kéz is beléjük akad.

 0
Tovább

Tetris élőben

Mondjuk ki: minden szakmának megvannak a maga mesterei.

 0
Tovább

Borul a kamion

Amióta elterjedtek a fedélzeti kamerák, egyre több a meghökkentő felvétel, amin csak hüledezni tudunk. Elképzelni sem tudja az ember, hogy és miért tud így kiborulni egy teherautó vontatványa, de hogy ijesztő a jelenet, az biztos.

Meglepő, de a balesetben nem sérült meg a kamion sofőrje. 

 0
Tovább

Támadnak a szarkák

A sok veszélyes ausztráliai állat közé tartoznak ezek a madarak, amelyek az év bizonyos szakában durván betámadják a futó, bicikliző embereket. Komolyan, mint valami ijesztő filmben...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

sportbanyaszat

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Hirdetés

Adatvédelem