Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Váratlan útakadály

És megint, egyszerűen csak az emberi felelőtlenség: a rosszul rögzített tárgy leesik a sztrádán robogó autóról, és balesetet okoz.

A béna rögzítés is megér pár szót, de az is, hogy miért kell a belső sávban repeszteni a vontatott csónakkal?...

 0
Tovább

Az elnézett elsőbbség

A szokásos forgatókönyv, és az ember csak töpreng, hogy lehetett ennyire figyelmetlen valaki? Mert az biztos, hogy valamelyik fél nagyot hibázott a kereszteződésben, ebből lett akkora csattanás.

A sztori másik fele pedig az, hogy az már véletlenen múlik, egy ekkora ütközés után ki lesz még esetleg érintett. A gyalogos a zebrán még pont el tudott szaladni, de ha kicsit előrébb jár...

 0
Tovább

A sorompó nem akadály

Az iskolabusz sofőrje a lezárt sorompót kikerülve vitte át a síneken a középiskolás focicsapatot.

Az aláírás szerint állítólag egy gyereket előre küldött, hogy nézze, jön-e a vonat. Ettől azért még aligha lett "biztonságos" a mutatvány. Azt is elhiszem, hogy esetleg hiba volt, mert már nagyon régóta várakoztak. De valahogy akkor sem tehette boldoggá a tudat a szülőket, akik utólag látták a felvételt, hogy a sofőr sikeresen eljuttatta időben a meccsre a srácokat...

 0
Tovább

A vagány apuka

Laza dolog lebiciklizni a lépcsőn, pláne ha hátul ott van a gyerekülésben a vidám poronty. De azért ha apuka utólag megnézi ezt a videót, talán elgondolkodik rajta, értelmes dolog-e így vagánykodni.

Tudom, hátul senkinek nincs szeme, de attól még nem kellene hülyének lenni, mert ez a mutatvány elsülhetett volna máshogy is. A rongybabaként rázkódó gyereknek állítólag nem esett baja, csak éppen picit zokon vette az élményt. Mondjuk nem is csodálom...

 0
Tovább

Rizikós rakodás

Bárki találta ki, hogy egy tolasson ez a nyerges vontató a kompra, valamit nagyon elszámolt, mert a komp is megsérült, a teherautó pedig rakománnyal együtt a víz fenekére került.

Persze az is lehet, korábban már többször sikerült ez az életveszélyes mutatvány, de most valami nagyon el lett szúrva.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Négyfal

Inspiráció, lakberendezési trendek, otthondekoráció.

Hirdetés

Adatvédelem