Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha rohan a vonat

Ezt hogy a fenébe lehetett elnézni? Nem látszódott elég jól a vonat? Nem volt elég nagy? Netán túlságosan gyorsan érkezett? És a villogó piros lámpa is pont akkor nem világított, amelyik pillanatban oda nézett?

Esetleg csak az autó sofőrje bambult el, de istentelenül?...

 0
Tovább

Kártyavár

Egyetlen targoncás bénázása elég lehet ahhoz, hogy összedőljön egy teljes raktár.

Nem akarom védeni a vezetőt, de azért azt meg kell jegyezzem, meglehetősen spórolhattak a hellyel, az anyagokkal, ha így össze tudott dőlni egyetlen kis ütközéstől az egész polcrendszer.

 0
Tovább

A gravitáció könyörtelen

Ha valaki már félúton van lefelé ugrás közben, hiába gondolja meg magát, nem tud visszafordulni. Sőt, ha ekkor kezd el kapkodni, inkább csak ront a helyzetén...

Persze tudom én, nehéz akkor logikusan dönteni, ha az embernek inába száll a bátorság az utolsó pillanatban. Pedig akkor már bele kellene állni a dologba.

 0
Tovább

Keresztül mindenen

Meglehetősen nehezen értelmezhető ez a jelenet: az útról lecsúszó terepjáróval a lejtőről egyenesen egy forgalmas kereszteződésbe gurul a sofőr, majd aztán gond nélkül hajt tovább.

Elsőre csak meghökkentő a lecsúszás de ha arra gondolunk, mi lett volna, ha épp nem áll a forgalom, máris sokkal ijesztőbb, amit látunk...

 0
Tovább

Kólabontás láncfűrésszel

Azt mondják, bármi lehet sörnyitó, de ha tudtam volna, hogy motoros fűrésszel ennyire könnyű, kényelmes és tiszta munka lepattintani a kupakot, csak ezt használtam volna.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

verbacktoblack2024

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem