Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azért a víz az úr

Nem is olyan kicsi ez a hajó, amit egészen könnyen ragad magával egy hatalmas hullám-  tenger erejével szemben tehetetlenek vagyunk, ha igazán haragossá válik.

Persze kell ehhez az is, hogy teljesen magára legyen hagyva a csónak a vízen, amit így simán elnyelhet a víz.

 0
Tovább

Balfékek a műhelyben

A szilveszteri lazítás jó alkalom arra, hogy magunk mögött hagyjuk az óév kellemetlen élményeit. Például az olyan pillanatokat, amikor az autószerelő műhelyben nem kipofozzák a járgányt, hanem még jobban tönkre is teszik.

 0
Tovább

Totális tarolás

Borzasztó pillanat lehet, amikor valaki már tudja, semmi esély elkerülni az ütközést, a kamion szemtől szemben fogja telibe találni. 

És ez esetben a teherautó az egész szembe jövő oldalon pusztított...

 0
Tovább

A tél örömei

Ahol a tél romantikusabb arcát mutatja, ott lehet a hóban sportolni, mulatni. A hójárózás például remek kaland, és ilyen bénázások esetén a nézőnek is legalább ennyire szórakoztató.

 0
Tovább

Peches ninja

A tévéműsorra edzett ez a fiatalember, amikor elhagyta a szerencséje: kiderült, hogy a ninja sikeréhez nem csak ügyesség kell, hanem megfelelő állapotú felszerelés is.

A lassításból látszik csak, pontosan mi is történt.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

modapkpr

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem