Ropjad, nagyfater!

Nem csak a húszéveseké a világ...

 0
Tovább

A Photoshop csodája

A digitális világban bizonyos mértékű utómunka mindig előfordul. De a magazinokban látható képek a modellekről olyan durva retusáláson esnek át, ami után valóban csak egy mű-nő lesz a végeredmény. Hogy hol a határ, ami még belefér? Szerintem nem kell ezt túlokoskodni- igenis érezni lehet, hogy mi az, ami nagyon hamis. Ennek az alábbi beavatkozásnak a végeredménye például minden szinten az. Tényleg azt akarjuk, hogy állandóan ezt kapjuk a képünkbe?...

 0
Tovább

Nehézsúlyú összecsapás

Amikor láttam, ahogy egymással kötekszik egy elefánt és egy víziló, elsősorban az járt a fejemben, nem szívesen lennék az, aki megpróbálja szétválasztani őket...

 0
Tovább

Egy ölelést a gazdinak

Ki ne akarna ilyen cicát?...

 0
Tovább

Szabadulóművész polip

Engem nem lep meg, hogy egy polip képes belülről letekerni egy üveg tetejét, sok helyzetben bizonyították már a nyolckarúak, mennyire ügyesek és intelligensek- főleg, ha menekülésről van szó.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

kinosfilmecomplete

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés