Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Banális baleset

Nem kellenek brutális hibák, félelmetes felelőtlenség egy olyan koccanáshoz, mint ez. Csak egy kicsivel lassabb tempó, egy kicsivel nagyobb odafigyelés elég lenne ahhoz, hogy ne történjen ilyen bosszantó eset, és jobb lenne mindenkinek.

 0
Tovább

Utcadominó

Ha egy villanyoszlop borul az út mellett, akkor megeshet, hogy ránt magával még egy-két másikat is...

 0
Tovább

Ok és okozat

A videó elején banális, nyilván csak figyelmetlenségből adódó apró koccanás látható. De itt a történetnek még nem volt vége. A kereszteződésben leállt két autó akadályozta a forgalmat, s akadt aki úgy gondolta, inkább az utat levágva, gyorsan, ravaszul kikerüli őket. Nem kellett volna, mert ebből nagyobb baleset lett...

 0
Tovább

Igazi akciófilm

Egy lopott kamiont vettek üldözőbe többen a sztrádán, s törtek is a járgányok a vad manőverek közben. Persze lehet, csak Tom Cruise forgat új filmet egy kamiontolvaj kalandos életéről...

 0
Tovább

Váratlan sávváltás

Az élelmes autós úgy gondolta, gyorsan kiugrik az álló sorból. Az az apróság nem tűnt fel neki, hogy abban a sávban is jön valaki. Apró koccanásból nagy borulás majd ütközés lett- a vétlen sofőr ehhez képest megúszta pár karcolással.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

ashimbisresearch

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem