Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szörf az óriáshullámban

Nem is tudom, mi a látványosabb: a hullám maga, vagy az azt meglovagló szörfösök ügyessége?

 0
Tovább

Feltűnik egy óriásmedúza

A folyamatosan melegedő brit vizekben új tengeri élőlények jelennek meg, például ez a hatalmasra megnővő medúzafaj is, amit nemrég örökített meg egy búvár.

 0
Tovább

Hálás teknős

A Dominikai Köztársaságban két búvár a tengeren hajózott éppen, amikor valami különöset vettek észre. Beugrottak a vízbe, ahol egy kötelekbe gabalyodott teknőst vettek észre. Egyikük, Cameron Dietrich kiszabadította az állatot, ami elúszott, majd egy nagy kört leírva visszatért hozzá, megállt előtte, mintha köszönetet akart volna mondani. Egy szakértő szerint lehet, azért körözött csak, mert a hosszú időn át elszorított végtagok egyike nem mozgott, de mi azért hihetünk abban, hogy a tenger élőlényei is ki tudják fejezni hálájukat a megmentőjüknek. Talán ezek a megörökített különleges pillanatok változtatnak sokak felfogásán a tengerről, környezetvédelemről...

 0
Tovább

Deszkázni egy cápa felett

A drónnal készített felvételek sok olyat is megmutatnak, amit egyébként nem vennénk észre- ezek a tengeren sikló fiatalok sem észlelték, hogy kis híján nekimennek a felszín alatt ólálkodó cápának...

 0
Tovább

Hullámfotós munkában

Clark Little csodálatos képeket készít a hullámokba vetve magát...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

thereef2010

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem