Cápa mint csónakmotor

Egy alig másfél méteres kajakról horgászó amerikai, Adam Fisk csalijára egy méretes pörölycápa kapott rá, ami hosszú időn át vontatta a horgászt a kajakkal együtt. Fisk még a víz alá is bedugta kis kameráját, ahol kiválóan látható a rendületlenül úszó ragadozó. Mindenesetre önveszélyes mutatvány az ilyesmi egy kis lélekvesztő fedélzetén, felmerülhet a kérdés, hogy a horgász bátor vagy inkább bolond...

 0
Tovább

Óriáshullám az emberek ellen

Vajon mire számítottak ezek a parton bámészkodók ilyen viharban?

 0
Tovább

Szétszedett hajó

A TK Bremen nevű hajó 2011 végén feneklett meg Bretagne partszakaszán. A roncsot aztán pár hét alatt teljesen eltüntették a partról.

 0
Tovább

Fóka a csónakban

A kíváncsi tengeri emlősök időnként egészen váratlan meglepetést okoznak, amikor potyautasként csatlakoznak a kajakozókhoz vagy szörfösökhöz.

 0
Tovább

Úszás a cápákkal

Palack nélkül, egy levegő vételével alámerülő búvárok karnyújtásnyira néhány cápától

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

misuracing

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés