Mindennapi agresszió

Teljesen tipikus helyzetnek tűnik az egész, kanyarodó autóval, gyalogosokkal. Aztán jön a dudálás, a motorházra ugró ember, aki elkezdi verni az autót, a fellökése a kocsival... Értelmetlen az egész, amiből könnyen lehetne tragédia.

Ugyan Ukrajnában történt az eset, de az a szomorú, hogy annyira feszültek vagyunk a mindennapokban, hogy ez bárhol másol a világon is megtörténhetett volna.

 0
Tovább

Olcsó akciófilm

Megnéztem néhány alkalommal ezt a pár másodperces minidrámát, hogy megértsem, mi is történik tulajdonképpen és miért. Nem jártam sikerrel.+

 0
Tovább

Driftelés lánctalpassal

Ez a sofőr vagy nagyon ügyes, vagy pedig teljesen őrült. Esetleg mind a kettő egyszerre...


 0
Tovább

Túlnyúló rakomány

Nos, az ilyen balesetek elkerülése érdekében kell megjelölni, ha a platóról lelóg a szállítmány.

Meglehetősen ijesztő a látvány, és rossz belegondolni, az autóban ülők mit éltek át, amikor felnyársalta a kocsit a rúd.

 0
Tovább

Enyhe túlterhelés

El nem tudom képzelni, mivel raktár tele a vontatmányt, ha egyszerűen képes volt így összeroskadni az egész.

Kissé meglepődhetett a kamionos kanyarodás közben, és aztán egy pillanat múlva mindenki más is, akinek az útját blokkolta a kereszteződésben.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

true

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés