Élő tűzijáték

Több, mint ezer méteres mélységben kapták lencsevégre ezt a színes, pulzáló medúzát, amiről első látásról az ember könnyen elhinné, tűzijátékot próbál utánozni.

 0
Tovább

A medence királynője

Szeretnél stílusosan kipattanni a vízből egy kis csobbanás után? Elég, ha ezt a hölgy után csinálod...

 0
Tovább

Attrakció!

Ez a jóképességű japán fiatalember döbbenetes produkciókat mutat be kávéscsészével, kendővel és a változó egyéb kiegészítővel: porszívóval, iratmegsemmisítővel, elemes kutyával... Bizonyára sokan kapnak a fejükhöz: hogy ez miért nem nekem jutott eszembe?...

 0
Tovább

A kíváncsi cápa

Mintha csókot akart volna adni ez a kékcápa, aki az Azori-szigetek vizeiben orrával kíváncsian megbökdöste a vele szemben levő búvár, Stefano Ulivi maszkját.

 0
Tovább

Sirálydrón

No ez aztán az igazán autonóm és környezetbarát drón: minikamerát csent el egy éhes madár.

A norvég Kjell Robertsen sirályokat etetett kenyérrel a teraszán, és ezt akarta megörökíteni kis kamerájával. Aztán az egyik állat váratlanul kamerával együtt kelt szárnyra. A tulajdonos szerencséjére a kamera kiesett a csőréből, és még nagyobb mázli, hogy hónapok múlva meg is találta azt. A videóban látható, merre és hogy szárnyal a sirály- még telemetriai adatokkal is kiegészítették a felvételt.

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

ikrek

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés