A béna rabló

Ha valaki fegyverrel akar pénzt szerezni, ne remegjen a keze, tartja az ősi bölcsesség. Nem elég, hogy kiejti, de egyenesen a pult mögé pottyantja a stukkert a fickó, a rémült eladó keze ügyébe. Így aztán gyorsan fordul a kocka, kinek kell menekülnie.

Erről a balfékről és a pisztollyal való bénázásáról a klasszikus Bud Spencer- Terence Hill film jutott az eszembe: vérében van a bűnözés!

 0
Tovább

Az elhagyott élménypark

Lehangoló látvány az egykor vidám vendégekkel benépesített, bezárt és csendben rohadni hagyott élménypark. Az ilyesmikről szoktak is hatásos fotósorozatokat készíteni. De az egy egészen másféle produkció, amikor egy agyatlan úgy véli, víz nélkül is érdemes lecsúszni az üres medencébe...

 0
Tovább

Búvárbivaly

Mifelénk egy dunai szörnynek beállított szennyvízbeömlős videó lett nagyon népszerű, máshol viszont valódi állaton hökkentek meg: ugyan miféle jószág úszhat a víz alatt a folyóban? Aztán amikor kibukkan a feje leesik a tantusz.

Bevallom, nekem újdonság volt, hogy ezek az állatok merülve is boldogulnak a vízben, de hát mindig tanul az ember....

 0
Tovább

Az abroncs csak úri hívság

Időnként látok videókat, amit egyszerűen csak nem értek. Komolyan van ember, aki szerint a gumiabroncs időnként hanyagolható luxuscikk, elmegy a kocsi anélkül is?...

Mondjuk nem csak az autót nézném meg a mutatvány után (bár az eléggé lestrapáltnak tűnik így is), hanem az utat is...

 0
Tovább

Salto mortale

Egy ilyen mutatvány mindenképpen bejárja a világot: vagy azért, mert sikerül, vagy azért, mert nem.

Megmondom őszintén, nekem kicsit sok, hogy valaki egy szakadék szélén szaltózzon, de hát ki vagyok én, hogy beleszóljak abba, ki milyen módon kockáztatja az életét pár kattintásért...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

szciklon

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés