A nagy bukfenc

Rémisztő látvány, ahogy a hídról leboruló teherautó eltűnik a nagy semmiben, ki tudja, milyen mélységben.

A baleset maga is elég nehezen érthető, ennyire nem tűnt gyorsnak a teherautó, de bármi is volt az ok, csúnya lett a vége.

 0
Tovább

Szaltó a motoron

Azt hiszem, ezt még egy kicsit talán gyakorolni kell a fiatal crossmotor-rajongónak.

De legalább bukósisak volt rajta- mondjuk, kellett is.

 0
Tovább

Váratlan útakadály

És megint, egyszerűen csak az emberi felelőtlenség: a rosszul rögzített tárgy leesik a sztrádán robogó autóról, és balesetet okoz.

A béna rögzítés is megér pár szót, de az is, hogy miért kell a belső sávban repeszteni a vontatott csónakkal?...

 0
Tovább

Az elnézett elsőbbség

A szokásos forgatókönyv, és az ember csak töpreng, hogy lehetett ennyire figyelmetlen valaki? Mert az biztos, hogy valamelyik fél nagyot hibázott a kereszteződésben, ebből lett akkora csattanás.

A sztori másik fele pedig az, hogy az már véletlenen múlik, egy ekkora ütközés után ki lesz még esetleg érintett. A gyalogos a zebrán még pont el tudott szaladni, de ha kicsit előrébb jár...

 0
Tovább

A sorompó nem akadály

Az iskolabusz sofőrje a lezárt sorompót kikerülve vitte át a síneken a középiskolás focicsapatot.

Az aláírás szerint állítólag egy gyereket előre küldött, hogy nézze, jön-e a vonat. Ettől azért még aligha lett "biztonságos" a mutatvány. Azt is elhiszem, hogy esetleg hiba volt, mert már nagyon régóta várakoztak. De valahogy akkor sem tehette boldoggá a tudat a szülőket, akik utólag látták a felvételt, hogy a sofőr sikeresen eljuttatta időben a meccsre a srácokat...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

bitzyx

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés