A terv és a tetoválás

A jó tetoválóművész képes kitalálni, mire vágyik igazán a megrendelő.

Sierra Alexis maga készített vázlatrajzot az általa megálmodott tetoválásról. De azért azt hiszem, lett volna csalódás, ha ezt a szkeccset varrják rá változatlan formában.

A művész ehhez képest egy "kicsit" finomított a terven. Na ezért érdemes jó szakembert választani, aki képes olyat alkotni, ami még a merész elképzeléseket is felülmúlja...

 0
Tovább

Ennyit a dohányzásról

Egy amerikai ápolónő, Amanda Eller tett fel két videót egy egészséges tüdőről, és egy olyanról, ami egy húsz éven át dohányzó emberé volt. Nem nehéz kitalálni, melyik melyik...

 0
Tovább

Ha túl a magas a fa

Ennek a kecskének pont kapóra jön a közelben tevékenykedő gazdája- nem is hinné az ember, ennyire bizalmas lehet a kapcsolat a farmon.

 0
Tovább

A delfin és a deszkás

Láttam már jópofa videót, amikor delfinek "szörföztek" a hullámokat lovagolva, de olyat még nem nagyon, amikor egy trollkodó tengeri emlős a tengerbe taszítja a deszkán evező embert. Véletlenül vagy játékból? Sose fogjuk megtudni...

 0
Tovább

Edzés stílusosan

Csak azért nem tolom így a futógépen, mert nincs hozzá elég hosszú hajam, és a kuvaszt is nehezebb lenne a karomban tartani, mint ezt az ölebet. 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

buboka

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés