Bálna delfinek gyűrűjében

Pompás videó készült együtt lubickoló bálnáról és delfinekről.

A tengeri emlősök között sem ritka, hogy a nagyobb ragadozók kisebb rokonaikra támadnak, de érdekes módon előfordul, hogy eltérő fajba tartozó állatok töltik együtt az időt. Pedig egy megtermett bálna a maga közel negyven tonnájával igazi gigász a körülötte ugrándozó delfinekhez képest, mégis kiválóan megértik egymást a vízben.

Az, hogy a bálna is kiválóan jól szórakozik, látszik abból, hogy a delfinekkel együtt forog a vízben és lelkesen fröcsköli a vizet...

 0
Tovább

Gyilkos bálnák akcióban

A kardszárnyú delfinek könyörtelen vadászok, és itt éppen az a jelenet látható, ahogy egy szerencsétlen fókát majdnem harminc méteres magasságba repít egy ragadozó egyetlen farokcsapással.

A fókának ilyen ütés után nem sok esélye van a menekülésre. Ugyan az esemény hátborzongató, ám a teljes vadászatról készült videót elnézve akkor is meg kell állapítani, bármennyire hatékony vadászok a kardszárnyú delfinek (más néven gyilkos bálnák), roppant elegáns lényekről van szó.

 0
Tovább

Mentés a magasból 

Egy erkélyről ledobott gyereket elkapva mentett életet egy tűzoltó Georgia államban.

 0
Tovább

Bámulatos hajkoronák

Általában vissza szokott térni időről időre a régi idők divatja, de azért még soká lesz, hogy a nyolcvanas években divatos felfújt frizurák szerintem egy darabig még nem jönnek vissza- addig biztos nem, amíg sokan emlékszünk rá, mennyire röhejesek voltak ezek a hajkoronák.

 0
Tovább

Együnk mosogatószert

Állítólag a fiatalok új dilije, hogy az "étvágygerjesztő" kapszulákra harapnak rá, mert annyira menő, ahogy a zöld és a kék folyadék szépen bele van zárva.

Az már persze nem annyira menő, amikor megérzik az ízt. S persze mivel tisztítószerről van szó, némi egészségkárosodást is el lehet szenvedni rossz esetben.

De mit számít ez? Mindent a lájkokért: közel félmillió néző nem tévedhet...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Javasasszony

Gyógynövényekről kicsit másként, mert sokkal több van egy növény-csodában mint amit elsőre gondolnánk. Praktikák, ötletek a gyógynövények világából.

Hirdetés

Hirdetés