Támadnak a szarkák

A sok veszélyes ausztráliai állat közé tartoznak ezek a madarak, amelyek az év bizonyos szakában durván betámadják a futó, bicikliző embereket. Komolyan, mint valami ijesztő filmben...

 0
Tovább

Őrült előzés

Ez a kamionos a szembejövő sávban előzte az álló kocsisort. Nagyon gyorsan romlandó árut szállíthatott, ha ennyi ember életét kockáztatta ezzel az idióta manőverrel.

Mert lássuk be, itt kizárólag a mázlin múlott, hogy senkinek nem lett semmi baja, még az autókon sem esett egy karcolás se. De ha ketten frontálisan összeütköznek ezen a zsúfolt úton, annak lehetett volna nagyon csúnya vége...

 0
Tovább

Rántsd el a kormányt!

Vannak az úton "A francba!" pillanatok, amikor nem bosszankodni vagy meglepődni kell, hanem azonnal cselekedni. És csak a mázlin múlik, lesz-e rá idő...

 0
Tovább

Pördülés a sztrádán

Amikor ilyen videót látok, először azt sem fogom fel, ez most hogy következett be? A külső sávból érkező autó úgy pördül meg egy kamion előtt, hogy a másik sávban jövővel kerül szembe?

Tanulság: vezetés közben néha arra is számítani, amire normális esetben egyáltalán nem kellene számítani. 

 0
Tovább

Mindennapi erőszak

Azt hiszem ez a rövid videó több kérdést felvet. Már az is furcsa, miért ugrik a kamion elé a nő így, mit akar elérni? De aztán az, hogy a vele levő férfi meglehetősen erőszakosan "magyarázza el", mit tehet meg és mit nem, sokkoló látvány.

Az ember eltöpreng azon, hogy vajon ilyenek miatt kockáztatja életét inkább valaki, így próbál menekülni? S azon is, mit lehet ilyenkor tenni? Megállni, beavatkozni?... Rendőrt hívni?... Mert itt csak egy dolog biztos: valami nagyon nincs rendben.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

tgeppenidoben

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés