Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Keresztül a körforgalmon

Előfordulnak olyan kisebb körforgalmak, ahol csak festéssel jelzik a dolgokat. Ez a bringás úgy gondolta, akár keresztül is vághat- de hogy miért nem számolt az érkező autóval, azt nem tudom.

 0
Tovább

Elsodorva

Rettentően nagy mázlija van a motorosnak, akit úgy sodor el a teherautó, hogy szaltózva esik el. 

 0
Tovább

A falánk kutya

A kutyáknak szánt különböző játékok, fejlesztő eszközök néha más, hatásos megoldások kitalálására ösztönzik az ebeket: ő például úgy döntött, hogy túl lassú kikergetni a falatokat, gyors beavatkozással oldotta fel a gordiuszi csomót.

 0
Tovább

Gyors lerakodás

A videó tanúsága szerint a trailer sofőrje úgy volt vele, épp elég totálkáros már a beszállított autó, tehát sok kárt nem okoz ha így szabadul meg tőle. Azért hogy mennyire "professzionális" ez a megoldás, erről biztosan megoszlanak a vélemények...

 0
Tovább

Bátran, sportosan, ügyesen

Mindig meg tud lepni, mennyire esztelenek tudnak lenni azok az emberek, akik kamera előtt akarják megmutatni, mennyire vagány sportemberek, miközben...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

vermamifera

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem