Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha belobban a benzinkút

Ördögi ügyességű kamionsofőrt láthatunk, aki könnyed eleganciával dönti ki a kutat, de olyan sikerrel, hogy még be is lobban az üzemanyag. Ám az a lazaság, amivel pár másodperccel később valaki (talán a rettenthetetlen sofőr?) elolta a tüzet porral oltóval, még inkább figyelemreméltó...

 0
Tovább

Kiütés

Kissé sebesen hajtott ez a teherautósofőr, mert a pótkocsi a fizika törvényeinek engedelmeskedve sodródott át a szembe jövő sávba kanyarodás közben. Szerencsére még sikerült elrántani a kormányt, s így el lehetett kanyarodni a tragédiát.

 0
Tovább

Túlterhelés

Mintha kissé túlbecsülte volna járművének képességeit a vontatást végző szakember, mert a járgány ágaskodó csikóként próbál küzdeni. A leírás szerint pedig ezért a hibáért meg is büntették- érthető módon, mert ebből könnyen kialakulhat veszélyhelyzet az úton.

 0
Tovább

Őz a parkolóban

Ez aztán a cserbenhagyásos gázolás: az ajánlott sebességet túllépő vadállat szinte fékezés nélkül hagyja magára a fellökött embert.

 0
Tovább

Az elhagyott kerék

Igazi látványosság az izomautó-fesztiválon: az egyik résztvevő egy kis motorbőgetés közben hagyta el az egyik kerekét. Szerencsére jótét lelkek odavitték hozzá, hátha még szüksége lesz rá...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

asalatolacasagratis

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem