Albínó orka

Állítólag roppant ritka a teljesen fehér kardszárnyú delfin, de az orosz Távol-Keleten dolgozó tudósok Kamcsatka közelében lencsevégre kaptak egy példányt.

 0
Tovább

Felelőtlen biciklisták

Azt hiszi bárki, a modern időkre jellemző, hogy a kerekesek egy része fittyet hány a szabályokra? Probléma volt már a felelőtlen viselkedés nyolc évtizede is... (Szerencsére a többségünk azért nem ilyen, de mindig akadnak akik balesetveszélyesen közlekednek.)

 1
Tovább

Mint az akciófilmekben

A horvátországi Murter szigetén nyaralók arra lettek figyelmesek, hogy egy autó mit sem törődve a tisnói híd emelkedésével, felhajt. A hölgy állítólag nem vette észre, hogy nyílik a híd, és akciófilmbe illően ment tovább. De a filmekben látható íves ugratásnak nyoma sincs- a valóság kicsit mindig más. Egyébként a sofőrnek és utasának sem történt semmi baja, az autóról pedig nincs hír...

 0
Tovább

Cápa cápának farkasa

Érdekes felvételt készítettek egy cápaetetős túra során, egy méretes nagy fehér cápa támadt egy kisebb fajtársára a tenger felszínén. A viselkedést még nem nagyon dokumentálták természetes körülmények közt, és a csalizás nyilván befolyásolja azt, hogy reagálnak az állatok.

 5
Tovább

Tenger, bálna, boldogság

Nincs más a vízben, csak ez a böhöm nagy állat, aztán mégis elolvad az ember a tengerben lubickolva...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésDarwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

axusart

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés