Ember a horgon

Bizonyára akadt már, aki eltöprengett rajta, egy jól úszó embernek mennyi esélye lenne egy ügyes horgász ellen. Nos, akit érdekel a válasz, annak elég megnéznie ezt az 1949-es beszámolót egy kísérletről...

 1
Tovább

És a hajó megy...

Hiába nagy a tenger, aki elég béna, ott is képes ütközni...

 0
Tovább

Úszás óriási cápák közt

Minden évben Mexikóban az Isla Mujeres közelében felbukkannak a hatalmas cetcápák tucatjai. A buszméretű állatok az emberre teljesen veszélytelenek, planktonokat fogyasztanak, ezért sok turista szeret velük úszni. A drónos felvételen nem csak az arányok látszanak, hanem az is, hogy a víz alatt felbukkan még néhány hatalmas mantarája is, csak hogy ne unatkozzon az ember...

 0
Tovább

Barbár mutatvány

Azért csak van értelme az állatvédő mozgalmaknak, talán ma már nem nagyon lehet 20 méteres dobogókról leugratni lovakkal a látványosság kedvéért- ha pedig lehet, akkor is felháborodás lenne belőle.

 0
Tovább

Úszó tigris

Az emberek többségének eszébe sem jut, milyen ügyesen úszik ez a nagymacska...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

2019.01.18.
2019.01.17.
2019.01.16.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

andika2469

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés