Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szökevény gumi

A videó rögzítette, ahogy az autó elhagyja kerekét, ami a szembejövő autónak ütközve balesetet okoz. És arra sem nehéz rájönni ki a felelős: épp a gumiszervizből jöttek el...

 0
Tovább

A kamion alatt

Aligha férne be a MotoGP-be ez a fickó, akinek kanyarodás közben sikerül egy teherautó mellé-alá sodródnia. Valaki valahonnnan nagyon vigyázott rá, ha ehhez képest ki tudott mászni szinte sértetlenül a kamion alól- de hogy a motorjával mi lett... Persze lehet, nem is baj, ha többet nem ülhet motorra.

 0
Tovább

Utcai tűzijáték

Nedves úton könnyebb megcsúszni, s ez az irányíthatatlan kamion is rántott magával amit tudott. A kidöntött villanypóznára kötött vezetékek viszont úgy szórták a szikrákat, hogy elment sokmilliós tűzijátékhoz mérhető látványosságnak is.

 0
Tovább

A fejreállt furgon

A balesetet szenvedő autók ütköznek, felborulnak, megpördülnek, kisodródnak- de ilyen gyakorlatot bemutatva fejre állni elég ritkán szoktak. És ami durva, ezek után apró sérülésekkel megúszták a benn utazók a mutatványt!

 0
Tovább

Harapófogóban

Szörnyű érzés lehet az autóban ülni és érezni, balról a kamion zárja el az utat, jobbról a betonfal, és aztán a harapófogó bezárul... 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

voirdernieresoiree2024

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem